Eén ding is zeker, I love CHEESE!!!

Sinds een 30-tal jaar ben ik gepassioneerd door kaas. In het begin vooral omdat ik het lekker vond …..maar hoe meer ik over kaas begon te weten hoe interessanter het allemaal werd. Eén ding is zeker, I love cheese!!!

Door het geven van kaastrainingen, workshops, teambuildings en tastings geef ik mijn passie en kennis met veel enthousiasme door aan winkelmedewerkers, adviseurs, aankopers, mensen uit de horeca en kaasenthousiastelingen.

Niks leuker dat iemand inspireren bij de uitwerking van zijn concept!

Mijn grootste passie? Belgische kazen!

Via het boek De Kunst van Kaas, laat ik iedere echte bourgondische Belg, oud of jong, kennismaken met onze eigen Belgische ambachtelijke topkazen!
Mijn reis langs een persoonlijke selectie van Belgische kaasmakers heeft een diepe indruk op me gemaakt. Ik mocht hen volgen in hun dagelijkse bezigheden. Ik zag hun liefde voor het vak en hun dieren. Een mix van wetenschap en buikgevoel. Maar vooral een zaak van liefde voor kaas en een grote dosis passie!

Het boek De Kunst van kaas verscheen in het Nederlands en in het Frans onder l’Art du Fromage Belge.

Ann Keymeulen


Maître-Fromager de la Guilde Internationale des Fromagers

 

Jurylid World Cheese Awards – Mondial du Fromage et des produits laitiers  Salon de fromage Tours  meilleur fromage au lait cru de Wallonie – international cheese & dairy awards

kaasmeester

Picture by Kàroly Effenberger