Voor wie?

Aankopers-Vertegenwoordigers-Marketeers​

Ann Keymeulen kan uw partner zijn in de begeleiding van uw team of het team van uw klanten: winkelpersoneel, vertegenwoordigers, aankopers, marketeers hebben nood aan een gedegen opleiding om succesvol en efficiënt hun commerciële rol te vervullen. Passie voor het product komt vaak gepaard met een goede kennis. Via hands-on trainingen en interactieve workshops biedt l’ Art du Fromage u als bedrijf de kans om uw personeel of dat van uw klanten te motiveren en hen alle facetten van kaas te leren kennen!

UQOE7477

Winkelmedewerkers

Medewerkers spelen een cruciale rol in de klantentevredenheid en het succes van uw winkel. Om hen de nodige vaardigheden bij te brengen, zijn er onze personeelsopleidingen: praktisch, op de werkvloer en op maat van uw winkel.

Assortimentskeuze, productkennis, smaak, snijtechnieken, verpakken en bewaren, haccp, veiligheid, vernieuwend presenteren, sfeermaken,..

Story telling is selling!

Alle aspecten om het verschil te maken en uw klant de juiste beleving te geven komen aan bod.

Opstart nieuwe winkel

Zeker bij de opstart van een nieuwe winkel is een eerste positieve indruk van cruciaal belang voor het verdere succes van de zaak.

Heeft u naast de begeleiding van uw personeel nood aan advies voor de opzet en inrichting van uw kaasafdeling, dan helpen we u graag verder.

Neem gerust contact op om de mogelijkheden te ontdekken.

farm

Begeleiding restaurants - kaasbars

Heeft u een tapasbar of restaurant en wil je kaas op een originele wijze op je kaart zetten of wil je een kaasbar opstarten, dan is deze opleiding iets voor U.

Ann Keymeulen neemt de deelnemers van deze opleiding mee in een verrassende kaasreis waar smaak, originaliteit, passie en creativiteit de sleutelwoorden zijn.

Gegarandeerd dat uw gasten kaas op een andere manier ontdekken!

Teambuilding bedrijven

Een gezellig moment met collega’s of klanten ….genieten van een traktatie met klasse… kaas …storytelling…. een gezellige gastvrouw… geslaagd event!

Kies voor een lunchworkshop tijdens de middagpauze, of een uitgebreide avondworkshop. l’ Art du fromage geeft u en uw gasten de kans om de wondere wereld van kaas te ontdekken.

U kan op ons beroep doen voor leuke kaasworkshops waar het proeven centraal staat. Wilt u kaas leren combineren met bier of wijn of wil u graag met de collega’s een prachtige kaasschotel maken… het kan allemaal!

Een grotere groep? Geen probleem! Graag een teambuilding in jullie kantoren? Dan breng ik alles mee! Liever een externe locatie? Dan zorg ik daar met plezier voor.

Cheese experience gegarandeerd!

© foto Jan Crab

Recept ontwikkeling

Wil je als producent originele recepten met jouw product?

Wil je als restaurant een leuk kaasrecept?

Ben je als culinaire academie of kaasproducent op zoek naar een recept-ontwikkelaar?

Ann Keymeulen ontwikkelt recepten voor jouw zaak of food concept.

Inspirerende workshops - Food pairings

Nieuwsgierig naar de wondere wereld van kaas. Ontdek het in één van onze inspirerende workshops.

Geschikt voor iedereen : foodlovers, bierliefhebbers, wijnkenners, vrienden of vriendinnen, verenigingen, familie, bedrijven…

Wij bieden workshops en pairings op maat in jouw buurt. Thuis of op locatie.

Gezellig en leerrijk moment gegarandeerd!