THE CHEESE BOX
De beste Belgische kazen speciaal voor jou.

Beleef een echte kaaservaring. Combineer smaken en texturen met jouw persoonlijke cheese box.

Voor mijn pop up concept The Cheese Box selecteer ik steeds de beste Belgische kazen en smaakcombinatie speciaal voor jou en neem je mee op mijn persoonlijke kaasreis (zie meer info boek) doorheen België. Bij gelegenheden die mij inspireren en waardoor ik goesting krijg om de heerlijkste kazen met jou te delen zal ik een nieuwe The Cheese Box samenstellen. Hou dus zeker mijn sociale media in het oog of schrijf je in voor de nieuwsbrief wil je op de hoogte blijven van onze volgende The Cheese Box pop up.

Je hoeft telkens enkel nog aan tafel te schuiven en je The Cheese Box experience kan beginnen.

The Cheese Box

Hoe werkt het?

Heel eenvoudig. Maak een mooie tafelschikking en zet het doosje ongeopend klaar voor elke gast.

Iedereen opent zijn eigen doosje en the experience begins …

Denk eraan…..kaas eet je best op kamertemperatuur. Haal de doosjes een uurtje op voorhand uit de koelkast.

Bestel hier: The Cheese Box

Met The Cheese Box Dessert geven we je een unieke smaakervaring als apotheose van je menu. De spreekwoordelijke kers op de taart . Bij elk van de vier rauw melkse kaasjes kozen we heel bewust de juiste smaken om te combineren. Een combinatie van hartig en zoet als afsluiter van de maaltijd.

Een tip van de sluier : We combineren heerlijk kruidige zeldzame Belgische Ruby (porto style) met één van de beste kazen ter wereld afkomstig van Belgische bodem.

Ook leuk: als aperitief of voorgerecht.

Bestel hier: The Cheese Box Dessert

Met The Cheese Box Main geven we je een unieke kaaservaring doorheen België. Relax en geniet van een hoofdmaaltijd op smaak gebracht met mooie verhalen en smaakcombinaties.

We selecteerden 8 verschillende ambachtelijke kazen op basis van rauwe melk. Bij elke kaas plaatsen we frisse vruchtjes en ander lekkers .

Verwacht je aan verrassende smaken ! Misschien krijg je wel inspiratie voor je volgende weekendje weg in eigen land.

Een tip van de sluier : We combineren heerlijk kruidige zeldzame Belgische Ruby (porto style) met één van de beste kazen ter wereld afkomstig van Belgische bodem.

Bestel hier: The Cheese Box Main

The Cheese Box To Share

is een verzameling van 8/10/12 Belgische ambachtelijke rauwmelkse kaasjuweeltjes voor jou gepresenteerd als kaasschotel om te delen. Geniet van onze grote The Cheese Box To Share in gezelschap van frisse en gedroogde vruchtjes, nootjes en konfijten als hoofdmaaltijd.

The Cheese Box To Share is er voor vier, zes of acht personen.

Bestel hier: The Cheese Box To Share 4p, 6p of 8p

The Meat Box Main

Een niet Cheese Lover in je gezelschap? Dan hebben we een prachtig alternatief dat niet moet onder doen voor de rijke en unieke Belgische kazen. We selecteerden de fijnste Belgische vleeswaren voor de Meat Lovers onder jullie bij de beste charcutiers van ons land. Zowel ambachtelijke wildpastei en bijbehorende konfijt als heerlijke tapenades vullend deze selectie

Een tips van de sluier:

Kruidige Beef Pastrami van De Laet & Van Haver en we combineren zeldzame Belgische Ruby (porto style) met dit bordje.

Bestel hier: The Cheese Box Main Meat

The Cheese Box Apero

Ook aan het aperitief werd gedacht. The Cheese Box Apero is een voorproefje van alle lekkers dat The Cheese Box je te bieden heeft. Ambachtelijke kazen en fijne vleeswaren aangevuld met heerlijke tapenades. Dit maakt van The Cheese Box Apero  de ideale starter.

Ook leuk: als voorgerecht.

Bestel hier: The Cheese Box Dessert

The Cheese Box Cider Experience

Verwacht het onverwachte ! Ben jij een echte foodie? We challenge you !  

We selecteerden voor jou de beste Belgische ciders en zetten ze netjes op een rijtje in onze webshop. We geven tips bij elke cider.

Mijn persoonlijke favoriet? FruitDas 

Experimenteren? Met de kleine flesjes kan je naar hartenlust de verschillende smaken ontdekken.

Ook leuk: bij het aperitief of dessert

Bestel hier: The Cheese Box Cider Experience

The Cheese Box Ruby Experience

Op The Cheese Box Dessert en Main laten we je genieten van heerlijk smaakcombinatie met een puur Belgische Ruby (Porto style).