BELEEF EEN ECHTE CULINAIRE KAASERVARING

Op bepaalde momenten doorheen het jaar, wanneer de inspiratie en goesting bruist, match ik de beste Belgische kazen en smaakcombinaties voor een nieuwe editie van THE CHEESE BOX en neem je mee op mijn persoonlijke kaasreis doorheen België.

Je hoeft enkel nog aan tafel te schuiven en je The Cheese Box experience kan beginnen. Verwacht je aan verrassende smaken !

Hou dus zeker mijn sociale media in het oog of schrijf je in voor de nieuwsbrief wil je op de hoogte blijven van onze volgende The Cheese Box pop up.

Misschien krijg je wel inspiratie voor je volgende weekendje weg in eigen land.

Leuk weetje! De Box mag je steeds houden.

Hoe werkt The Cheese Box for Sexy Daddies & Beer Lovers

Heel eenvoudig. Zet het bier lekker fris (10°). Plaats het doosje ongeopend klaar voor elke gast en voorzie drie glazen per gast.

 

Iedereen opent zijn eigen doosje en the experience begins

Denk eraan…..kaas eet je best op kamertemperatuur.

 

Haal de doosjes een uurtje op voorhand uit de koelkast.

1. The Cheese Box for Sexy Daddies & Beer Lovers

Relax en geniet van een hoofdmaaltijd op smaak gebracht met mooie verhalen en smaakcombinaties. We selecteerden 8 verschillende ambachtelijke kazen. We combineren de kaasjes met frisse vruchtjes en ander lekkers. 

 

Bij al dit lekkers serveren we onze persoonlijk selectie van drie ambachtelijke Geuze bieren. Een op en top Belgisch traditie.  Proef, geniet en ervaar verrassende smaken!

 

Een tip van de sluier : Speciaal voor deze editie affineren we een aantal kazen met fris Geuzebier.