BELEEF EEN ECHTE KAASERVARING

Combineer smaken en texturen met jouw persoonlijke cheese box.

Ik selecteerde de beste Belgische kazen en smaakcombinaties speciaal voor jou en neem je mee op mijn persoonlijke kaasreis doorheen België. Je hoeft enkel nog aan tafel te schuiven en je The Cheese Box experience kan beginnen. Verwacht je aan verrassende smaken !

Misschien krijg je wel inspiratie voor je volgende weekendje weg in eigen land.

The cheese Box editie for Sexy Daddies is er eentje in teken van Geuze bier. Bier voor durvers.
Bier voor stoere mannen en sexy Daddies. Ben jij een Sexy Daddy?

11 juni enkel afhaal te Wanzele => kies bij afhaalmogelijkheden “11 juni Wanzele”

12 juni meerdere afhaalpunten mogelijk => Oostende, Roeselare, Brugge, Gent, Oud Beersel, Merksplas, Antwerpen en Wanzele

Hoe werkt The Cheese Box for Sexy Daddies & Beer Lovers

Heel eenvoudig. Zet het bier lekker fris (10°). Plaats het doosje ongeopend klaar voor elke gast en voorzie drie glazen per gast.

 

Iedereen opent zijn eigen doosje en the experience begins

Denk eraan…..kaas eet je best op kamertemperatuur.

 

Haal de doosjes een uurtje op voorhand uit de koelkast.

1. The Cheese Box for Sexy Daddies & Beer Lovers

Relax en geniet van een hoofdmaaltijd op smaak gebracht met mooie verhalen en smaakcombinaties. We selecteerden 8 verschillende ambachtelijke kazen. We combineren de kaasjes met frisse vruchtjes en ander lekkers. 

 

Bij al dit lekkers serveren we onze persoonlijk selectie van drie ambachtelijke Geuze bieren. Een op en top Belgisch traditie.  Proef, geniet en ervaar verrassende smaken!

 

Een tip van de sluier : Speciaal voor deze editie affineren we een aantal kazen met fris Geuzebier. 

2. The Cheese Box for Sexy Daddies

Met The Cheese Box for Sexy Daddies geven we je een unieke kaaservaring doorheen België. Relax en geniet van een hoofdmaaltijd op smaak gebracht met mooie verhalen en smaakcombinaties.

We selecteerden 8 verschillende ambachtelijke kazen. We combineren de kaasjes met frisse vruchtjes en ander lekkers. Verwacht je aan verrassende smaken!

Een tip van de sluier : Speciaal voor deze editie affineren we een aantal kazen met fris Geuzebier.

3. The Cheese Box to Share for 4 Sexy Daddies

The Cheese Box to Share 4p geeft je een unieke kaaservaring doorheen België en is bedoeld als kaasschotel om te delen. Relax en geniet van een hoofdmaaltijd op smaak gebracht met mooie verhalen en smaakcombinaties.

We selecteerden 8 verschillende ambachtelijke kazen. We combineren de kaasjes met frisse vruchtjes en ander lekkers. Verwacht je aan verrassende smaken!

Een tip van de sluier : Speciaal voor deze editie affineren we een aantal kazen met fris Geuzebier.

4. The Meat Box for Sexy Daddies

Een niet Cheese Lover in je gezelschap? Dan hebben we een prachtig alternatief dat niet moet onder doen voor de rijke en unieke Belgische kazen.

Voor deze hoofdmaaltijd selecteerden we de fijnste vleeswaren voor de Meat Lovers onder jullie bij de beste charcutiers van ons land. Zowel ambachtelijke pastei en bijbehorende konfijt als heerlijke tapenades vullen deze selectie

Een tips van de sluier : We affineerden speciaal voor deze editie Coppa van De Laet & Van Haver met het Geuze bier Oude Cam.

5. The Apero Box for Sexy Daddies

Ook aan het aperitief werd gedacht. The Cheese Box Apero is een voorproefje van alle lekkers dat The Cheese Box je te bieden heeft. Ambachtelijke kazen en fijne vleeswaren aangevuld met heerlijke hartige en zoete snoepjes. Dit maakt van The Cheese Box Apero  de ideale starter.

Een tips van de sluier : We affineerden speciaal voor deze editie Coppa van De Laet & Van Haver met Geuze bier Oude Cam. 

Tip: leuk als voorgerecht.

6. The Beer Box for Sexy Daddies

The Beer Box editie for Sexy Daddies is er eentje in teken van Geuze bier. Bier voor echte foodie’s en durvers. Deze box is een persoonlijke selectie aan traditionele Geuze bieren die heerlijk combineren met kaas.

Oude Pijpen: Oude Geuze barrel selection.
Oude Pijpen is genoemd naar de houten vaten “Pijpen” genoemd (60 tot 120 jaar oud) waarin Portwijn naar de haven van Brugge en Antwerpen verscheept werd.

Oude Cam:
Geuzesteker Karel Goddeau koopt lambiekbieren aan van artisanale brouwerijen uit de buurt en laat het verder rijpen op eikenhouten vaten om het uiteindelijk te bottelen en te laten hergisten op fles.

Girardin Kriek:
Brouwerij Girardin in Sint-Ulriks-Kapelle werd opgericht in 1845. De brouwerij werd in 1885 overgenomen door de familie Girardin.

7. Horal Megablend Oude Geuze editie 2021

Naast de box bieden we tijdelijk de limited edition Horal Megablend 2021 aan.

Een oude Geuze special voor de toer de Geuze

Ter gelegenheid van de 7de Toer de Geuze (2009) werd een speciale oude Geuze geassembleerd: de HORAL Megablend. Sindsdien brengt HORAL om de twee jaar een Megablend uit.

De HORAL Oude Geuze Megablend 2021 is een blend van jonge en oude lambiek afkomstig van alle HORAL-leden (Boon, De Oude Cam, De Troch, Hanssens Artisanaal, Tilquin, Lambiek Fabriek, Lindemans, Mort Subite, Oud Beersel en Timmermans).